top of page
  • Foto van schrijverMarthe

Mino Park

Mino Park ligt net buiten Osaka. In de herfst is dit de plek die je moet bezoeken! Ik was iets te vroeg voor de herfstkleuren maar ook met de groen gele kleur is het bos prachtig! De wandelroute is relatief simpel. Vanaf Hankyu Mino Station loop je door het stadje naar de hiking trail.

Onderweg zijn allemaal souvenir winkeltjes te vinden die zich vooral richten op esdoorn bladeren, ook verkopen ze een zoete snack, Momiji Tempura dat gemaakt is van esdoorn blad.De wandelroute is ongeveer 3 kilometer lang, langs de Mino rivier en leid naar de Mino Waterval. De route is makkelijk te bewandelen en het duurt ongeveer 45 min (one way) om naar de waterval te lopen. Onderweg kom je meerdere shops, tempels en mooie oude Japanse gebouwen tegen. De tweede helft van de wandelroute loop je door het bos, langs de rivier en word de route een stukje steiler.


Op de route kom je ook langs Ryuanji Temple en ligt ongeveer op het midden van het station en de waterval. Deze valt direct op door de vel rode brug.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Sapporo

Comments


Maru Travels

Japan

bottom of page