top of page
  • Foto van schrijverMarthe

Osaka Nanba - Umeda

Nanba (of ook wel Namba) is een van mijn favoriete plaatsen om naartoe te gaan. De vibe is goed, veel kleine restaurantjes met heerlijk eten en heel veel winkels met merchandise. Het is basically Osaka’s hub of everything geeky. Electronica, anime merch, gasjapon machines, comics en videogames. In elke straat is wel een game hall te vinden met grijpautomaten, gokmachines en purikura (Japanse fotohokjes).


In de zelfde area als Nanba is ook Dotonbori, die staat bekend om zijn kanaal en entertainment district. In Dotonbori is ook het gigantische Glico 'running man' neon sign te vinden en een gigantische mechanische krab van het Kani Doraku Crab restaurant.

Het gebied staat bekend voor 'kuidaore' een kreet dat betekent, eet en shop till you drop.Als je in Nanba / Dotonbori bent geweest kan je er voor kiezen om terug te lopen naar Umeda of de metro te nemen. Bij de JR line van Osaka Umeda is boven in het gebouw op de 13e verdieping een Pokemon Center te vinden. De winkel is futuristisch opgezet met overal Pokemon knuffels, kleding, accessoires en snacks.
49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Sapporo

Comments


Maru Travels

Japan

bottom of page