top of page
  • Foto van schrijverMarthe

Tokyo - Shibuya Sky
In dec 2022 ben ik naar Tokyo geweest. Veel gezien en mee gemaakt, maar het meest indrukwekkende en echte aanrader mocht je naar Tokyo gaan is toch wel Shibuya Sky. In 2018 ben ik ook naar Tokyo geweest maar destijds was Shibuya Sky er nog niet. Shibuya Sky is geopend in 2019 en is een 360 graden observatory boven Shibuya. Je neemt een lift naar de 46e verdieping en is 230 m above ground level.


Het was vrij lastig te vinden, als je uit de trein komt heb je bordjes met Shibuya Sky, maar zodra je in de buurt komt zijn de bordjes verdwenen en heb je geen idee waar je naartoe moet. Er is een lift met stickers over Shibuya Sky, maar dat bordje zegt ook dat die lift niet op deze verdieping stopt... dus waar moet je dan wel naartoe?

Uiteindelijk blijkt dat je het winkelcentrum in moet en de lift moet nemen naar de 14e(? weet het niet zeker) verdieping. Daar kan je kaartjes kopen, helaas was het voor die dag al uitverkocht. Dus maar een reservering gemaakt voor de volgende dag.


Daar sta je dan, boven Shibuya met een geweldig uitzicht over Tokyo. In de verte kan je zelfs mt. Fuji zien.20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Sapporo

Comments


Maru Travels

Japan

bottom of page