top of page
  • Foto van schrijverMarthe

Tokyo - Team LabNatuurlijk is Shibuya Sky niet het enige wat ik heb gedaan. Er is zoveel te doen en te beleven in Tokyo, maar eerlijk gezegd kan je de meeste/beste hoogte punten van Tokyo wel binnen een week gezien hebben. Waar ik ECHT heel graag naar toe wilde was TeamLab Tokyo. TeamLab is een internationaal kunstcollectief, een groep kunstenaars gevormd in 2001 in Tokyo.


Als je binnenkomt krijg je een instructie video te zien en word je verteld dat je je broek moet opstropen of je kan een legging lenen want je gaat door het water. Vervolgens kom je in een ruimte met kluisjes waar je je jassen tassen en schoenen in kwijt kunt, zodra je alles in je kluisje hebt gestopt kan je avontuur beginnen. Als eerste moet je een helling op waar water naar beneden loopt, de ruimte is donker en alleen de bak met water is verlicht. Uiteindelijk kom je in een ruimte waar je je voeten kan afdrogen. De volgende ruimte is een gigantische zitzak waar je overheen moet klauteren om aan de overkant te komen waarna je in een kamer komt met spiegels van boven tot onder en verlichte slierten. Het is een doolhof, je kan hier uren blijven lopen.

Er is een kamer met gigantische lichtgevende ballen, zilveren alien eieren, vol met hangende bloemen, lichtshows op het plafond waardoor het lijkt alsof je bent gekrompen tot het formaat van een insect en een kamer vol met water waar je tot je knieën in staat terwijl er een projectie koi karpers rond je voeten laat zwemmen. Super indrukwekkend.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Sapporo

Comments


Maru Travels

Japan

bottom of page