top of page
  • Foto van schrijverMarthe

De Reis
Na 2 jaar wachten, is het eindelijk zo ver, ik ga naar Japan! Tickets zijn ruim van te voren gekocht, visum, school en gastgezin is geregeld. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn er op Schiphol veel problemen, voornamelijk bij de security check. In eerste instantie leek het wel mee te vallen op Schiphol maar na het inchecken en koffer afgeven kom je in de rij te staan voor de security. Dit leek mee te vallen, tot je de trap op bent en de hoek om...daar staat het vol met mensen. 1 bagage controle open en daar moeten alle mensen van 5 verschillende internationale vluchten door. Uiteindelijk opende er na 2 uur nog banen en liep het beter door. Om mij heen veel gestreste mensen die de vlucht zouden missen of al gemist hadden. Gelukkig was ik ruim op tijd op Schiphol en was ik na 3 uur door de controle, met nog 2 uur over.Dit is 1 rij, voor de ene security die open is

De vlucht duurde in totaal 15 uur inclusief tussenlanding in Seoul om bij te tanken. Bijna alle passagiers waren Koreaans of gingen naar Korea. Na de landing in Seoul waren er ongeveer 30 mensen over die naar Osaka door vlogen.

Helaas heb ik last van luchtziekte en voelde ik me de hele reis misselijk, wat was ik blij toen we eindelijk lande. Vervolgens heb je een aantal health checks die je moet doen, vragen beantwoorden en formulieren invullen.

Gelukkig is mijn koffer ook goed meegekomen, na opnieuw een flinke controle stond ik dan eindelijk buiten op Kansai International Airport in Osaka! Ik had niet veel tijd om even bij te komen want ik moest de bus halen! Op het busstation in Nishinomiya stond het gastgezin mij op te wachten met de auto. Bij mijn gastgezin gegeten, bij gekletst en daarna heerlijk kunnen slapen!


78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Sapporo

Comments


Maru Travels

Japan

bottom of page