top of page
  • Foto van schrijverMarthe

Soni HighlandsDonderdag avond met de auto naar halverwege Soni Highlands gereden zodat we vrijdag op tijd in het gebied zouden aankomen. Vrijdag 3 nov was een nationale feestdag en dat betekent dat veel mensen er op uit trekken. Het is nu ook het hoogseizoen om naar Soni Highlands te gaan door het hoge pampagras en de prachtige zonsondergang. We hebben besloten om de zonsondergang over te slaan en in de ochtend te gaan hiken. Dit was een goede keuze want toen we terug reden was er een gigantisch lange file om bij Soni Highlands te komen. Meeste mensen die in de rij stonden zouden het niet eens gelukt zijn om daar aan te komen voor zonsondergang.We stopten bij de eerste parkeerplaats en vanaf daar moesten we 2 kilometer door het bos om de berg te beklimmen. Dit was een flinke inspanning, en tegen de tijd dat we bij Soni Highlands aankwamen, waren we al behoorlijk uitgeput.


Er zijn wandelpaden die het gebied in lopen, zowel rond het meer als de berg op. Naarmate je hoger komt, worden de wandelpaden echter minder duidelijk. Uiteindelijk kun je de hele kam van de berg bewandelen.


We twijfelden even of we de hele berg zouden beklimmen, aangezien veel mensen halverwege stopten en het best wel stijl leek. Na een korte rustpauze besloten we toch om de hele tocht naar de top te maken, en dat was absoluut de moeite waard!28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Sapporo

Comments


Maru Travels

Japan

bottom of page